Van der Sar twijfelt over toekomst bij Oranje

27 juni 2006, 10:11

Het is nog niet duidelijk of Nederland met Edwin van der Sar in het doel richting het EK van 2008 kan werken. De doelman, die sinds zondag recordinternational is, weet nog niet of hij zijn interlandloopbaan na het afgelopen WK voort te zetten.

In gesprek met De Telegraaf laat de 35-jarige doelman weten dat hij nog even wat tijd nodig heeft om de situatie op een rijtje te zetten. "Het is nu even niet het juiste moment. Ik zit nog met een ongelooflijk slecht gevoel over de uitschakeling. Dat is bij mij echt heel hard aangekomen. Daarom kan ik nog even niets met alle complimenten die ik krijg."

"Het is beter even afstand te nemen. Eerst een paar nachtjes slapen en dan rustig praten met de mensen voor wie zo'n beslissing ook bepaalde gevolgen heeft", aldus de doelman.

Mocht Van der Sar inderdaad stoppen als international, dan lijkt Maarten Stekelenburg zijn vervanger te gaan worden. De jonge Ajacied was in Duitsland al tweede keus achter de doelman van Manchester United. AZ-keeper Henk Timmer was tijdens het WK derde in de hiërarchie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen