'Ajax maakt geen werk van transfertargets Palacios en Pavlovic'

29 november 2019, 20:52

Ajax doet voorlopig niets met de interesse in middenvelder Exequiel Palacios. De Amsterdammers zouden belangstelling hebben in de diensten van de voetballer van River Plate, maar hij zou op weg zijn naar Bayer Leverkusen en komt dus niet. Ook verdediger Strahinja Pavlovic (18) komt voorlopig niet naar de koploper van de Eredivisie.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Palacios stond op het lijstje van Ajax, volgens onder andere het medium TyC Sports. Hoewel de Amsterdammers mogelijk wel belangstelling hadden, lijkt hij op weg naar het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Daardoor doet Ajax niets met de belangstelling in Palacios.

Lees ook: 'Ajax en PSV houden Servisch talent Pavlovic in de gaten'

De naam van Pavlovic viel eveneens eerder in Amsterdam – en ook in Eindhoven –, maar ook hij komt voorlopig niet naar Ajax, zo schrijft de ochtendkrant. Afgelopen zomer werd hij al aangeboden voor een bedrag tussen de vijf en zes miljoen euro bij de Amsterdammers, maar werd toen niet goed genoeg bevonden.

Pavlovic heeft ondanks zijn jonge leeftijd een aardige staat van dienst. Hij speelde al veertig officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Partizan. Zijn debuut in het nationale elftal van Servië maakte hij nog niet, maar de landgenoot van Dusan Tadic speelde al wel enkele wedstrijden in het belofenteam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen