Schalke 04 wint weer en doet goede zaken in top van Bundesliga

29 november 2019, 22:32   Bijgewerkt: 29 november 2019, 23:09

Schalke 04 heeft vrijdagavond een belangrijke overwinning geboekt tegen Union Berlin en nestelt zich zo steviger in de top van de Bundesliga. De ploeg uit Gelsenkirchen scoorde vlak voor tijd de 2-1 en staat in ieder geval voor even op de tweede (gedeelde eerste) plaats in de Duitse competitie.

Schalke zit in een goede periode en was voor de wedstrijd tegen Union al vijf wedstrijden ongeslagen, waardoor het volop meedoet in de top van de Bundesliga. De ploeg van David Wagner begon ook weer prima aan de wedstrijd, al na twintig minuten spelen kwam het via Benito Raman op voorsprong. Nog voor de rust kwam Union, met voormalig ADO Den Haag-speler Sheraldo Becker op de bank, op gelijke hoogte. Marcus Ingvartsen benutte een penalty.

In de tweede helft leken beide ploegen een punt te krijgen, iets waar vooral de thuisploeg niet tevreden mee zou zijn, maar plots was daar nog Suat Serdar. De Duitse buitenspeler maakte drie minuten voor tijd de beslissende treffer en zorgde zo voor een hoop eurforie bij de thuisploeg. Door de overwinning stijgt Schalke namelijk naar plek twee, op doelsaldo achter koploper Borussia Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen