Linssen baalt van opstappen Slutsky: "Man naar mijn hart"

29 november 2019, 23:21

Bryan Linssen is kapot van het vertrek van trainer Leonid Slutsky. De aanvoerder van de Arnhemmers had een goede relatie met de Rus, voor wie hij eerder deze week nog een lans brak en de hoop uitsprak dat hij zou blijven. "Het is een man naar mijn hart, een goudeerlijke man."

Dat zei hij tegenover FOX Sports over de beslissing en de persoonlijkheid van Slutsky. "Als je hem voor de groep ziet staan en afscheid ziet nemen, dat geeft geen goed gevoel", zei Linssen. "Hij deed het op een heel chique manier. Hij bedankte ons voor alles en zei ons dat we hem altijd mogen bellen. En dat hij het mooi vond om met ons te werken."

Lees ookSlutsky en Vitesse over het op opstappen van de coach

Of de clubleiding van Vitesse had ingegrepen als de Rus niet zelf was opgestapt, durft Linssen niet te zeggen. "Ik kan me voorstellen dat men zegt: tot hier en niet verder. Maar ik geloof in hem als trainer", verzekerde de aanvaller, die afgelopen week nog een lans brak voor de coach en het openlijk voor hem opnam.

 "Ik heb al heel wat trainers meegemaakt, maar voor deze wil ik echt door het vuur gaan. En weer is het dan zo vervelend dat alles als een cliché klinkt. Maar in voetbal ligt het dicht bij elkaar. De mazzel die we eerst hadden, is er niet meer", zei hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen