'Sturing topkandidaat om Slutsky op te volgen bij Vitesse'

30 november 2019, 08:52

Edward Sturing is topkandidaat Leonid Slutsky op te volgen als trainer van Vitesse. Dat meldt De Gelderlander zaterdagochtend. De clubicoon stond vaker aan het roer in Arnhem en is bovendien beschikbaar.

Slutsky gooide vrijdagavond na de nederlaag bij sc Heerenveen (3-2) de handdoek in de ring. Vitesse liet daarop weten 'intern in beraad te gaan en zo snel mogelijk met een oplossing te komen'. Voor de potentiële (tijdelijke) opvolger van de Russische oefenmeester hoeft Vitesse niet ver te kijken: Sturing is op dit moment als scout werkzaam voor de club.

Vorig seizoen maakte Sturing nog deel uit van de technische staf van Slutsky, maar de clubicoon had geen inbreng in de trainingen of speelwijze. Het huidige seizoen maakten Oleg Yarovinski en de gebroeders Berezoetski deel uit van de staf van Slutsky. Over hun lot is nog weinig bekend.

Sturing bekleedde gedurende zijn carrière verscheidene functies bij Vitesse. Hij was meerdere keren interim-trainer van de club. In 2017 leidde hij de club nog naar Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen