Cillessen stopt strafschop en is goud waard voor Valencia

30 november 2019, 23:06   Bijgewerkt: 30 november 2019, 23:29

Jasper Cillessen heeft zich zaterdagavond kunnen onderscheiden voor Valencia. De doelman van Oranje keerde al vroeg in de streekderby tegen Villarreal een penalty en had daarmee een belangrijk aandeel in de 2-1 zege.

Al na vijftien minuten pakte Cillessen zijn rol als uitblinker. De Nederlander staat er niet om bekend dat hij vaak penalty's keert, maar zaterdag lukte dat wel. De keeper had de slechte inzet van Gerard Moreno zelfs klemvast. Cillessen zag dat er in de eerste helft vervolgens niet werd gescoord, maar dat dat in de tweede helft wel gebeurde. Kort na de pauze zorgde Rodrigo Moreno voor de fraaie 1-1, waarna Zambo Anguissa de stand weer in evenwicht bracht. De talentvolle Ferran Torres hielp Valencia aan drie punten door twintig minuten voor tijd toe te slaan.

Valencia neemt met de overwinning revanche voor de 2-1 nederlaag van vorige week tegen Real Betis. Dat lag gevoelig, omdat het de belangrijkste derby van het seizoen is. Door de overwinning van vanavond rukt Valencia op naar de zevende plaats. Villarreal staat dertiende en is de kluts behoorlijk kwijt. Het pakte slechts één punt in de laatste vijf competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen