ADO-spelers steunen de aan zijn positie twijfelende Groenendijk

1 december 2019, 08:43

Alfons Groenendijk gaf zaterdagavond na de nederlaag tegen Heracles Almelo aan serieus na te denken over zijn positie als trainer van ADO Den Haag. De coach ging een nachtje slapen over de vraag of hij nog wel de geschikte man is voor de Eredivisieclub. Volgens de selectie is niet hij, maar zijn de spelers verantwoordelijk voor de slechte prestaties op het veld.

Dat zei Tom Beugelsdijk tegenover Omroep West. "Wij staan in het veld en wij spelen als een drama", zei hij. "Daar heeft niemand, echt niemand anders iets mee te maken. De spelers laten elkaar vallen. Als ik niet kort genoeg dek, kan niemand anders daar wat aan doen", bedoelde hij dat niet trainer Groenendijk daarvoor verantwoordelijk gehouden kan worden.

Lees ook: Groenendijk denkt na over vertrek: "Rustig over slapen"

Ook aanvoerder Aaron Meijers gelooft dat het nog gewoon goed kan komen in de huidige situatie. "We hebben het momenteel er heel moeilijk mee, maar we gaan er elke dag keihard voor knokken om het om te draaien en dat gaan we nog steeds doen", zei hij na het duel tegenover FOX Sports. "Het zijn mindere tijden. Na de 3-0 lieten we het lopen. Dan moet je de pot dichtgooien. We laten elkaar vallen."

John Goossens ging de mist in bij een van de tegentreffers en erkent zijn eigen fout. "Daar kun je niet tegen trainen. Hoe we er nu voorstaan brengt een stuk onzekerheid met zich mee", dacht de middenvelder. "Het zijn nu persoonlijke fouten waardoor we verliezen", vond hij niet dat Groenendijk het te verwijten valt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen