Ajax start met Ziyech en Lang, Veltman en Blind achterin

1 december 2019, 11:04

Ajax start zondagmiddag op bezoek bij FC Twente met Hakim Ziyech gewoon in de basis. De middenvelder liep tegen OSC Lille een armblessure op, maar is wel inzetbaar voor het Eredivisie-duel. Ook Noa Lang staat aan de aftrap: hij is de vervanger van Zakaria Labyad, die een veel zwaardere blessure opliep en niet bij de selectie van de Amsterdammers zit.

Ook Joël Veltman heeft zijn basisplaats weer terug in het centrum van Ajax naast Daley Blind, dat betekent dat Perr Schuurs weer op de bank zit en Lisandro Martínez doorschuift naar het middenveld. Klaas-Jan Huntelaar zit dus opnieuw op de bank net als Sergino Dest, die Noussair Mazraoui - in de Champions League nog op het middenveld - voor zich moet dulden op de rechtsbackpositie.

Verder weinig verrassingen bij Ajax, waar Lang voor het eerst in de basis begint in de Eredivisie. Hij 'profiteert' van de afwezigheid van David Neres en Labyad, die beide zwaarder geblesseerd zijn. Bij FC Twente kiest trainer Gonzalo Garcia voor ervaring met basisplaatsen voor onder andere Paul Verhaegh en Wout Brama. 

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martínez; Lang, Ziyech, Promes; Tadic Opstelling FC Twente: Drommel; Verhaegh, Busquets, Schenk, Verdonk; Selahi, Roemeratoe, Brama; Cantalapiedra, Vuckic, Nakamura

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen