Ten Hag waarschuwt voor FC Twente: "Ploeg wordt gedragen"

1 december 2019, 11:58

Erik ten Hag is op zijn hoede voor de uitwedstrijd tegen FC Twente zondagmiddag. Hoewel Ajax in grootse vorm verkeert momenteel in de Eredivisie, verwacht hij een zwaar duel in Enschede. "Ik denk zeker dat ze het ons moeilijk kunnen maken", waarschuwde hij zijn elftal.

Tegenover FOX Sports ging hij in op het vroege duel zondag. "Er zit een bepaalde drang in het stadion hier, dat is bijna nergens zo. Één moment kan alles veranderen, de ploeg wordt gedragen door de fans. Het is aan ons om te zorgen dat het niet zover komt", aldus Ten Hag, die niet bezig is met de statistiek dat Ajax het altijd lastig heeft in Enschede. "Het gaat om vandaag, we moeten klaar zijn om te spelen."

In de opstelling van Ajax zaten weinig verrassingen. "Zakaria Labyad is niet fit en zal voorlopig ontbreken", bevestigde Ten Hag. "Hoelang dat is, daarvoor moeten we de exacte aard van de blessure bekijken. Hakim is wel fit", doelde hij op de basisplaats van Ziyech. Over het in ere herstellen van zijn centrale duo wilde Ten Hag niet teveel kwijt. "We hebben iedereen nodig, dat zagen we afgelopen week wel. Het seizoen is nog lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen