Watford ontslaat Quique Sánchez Flores na 85 dagen

1 december 2019, 13:46

Watford heeft zondagmiddag per direct afscheid genomen van Quique Sánchez Flores. De oefenmeester was slechts 85 dagen in dienst van de hekkensluiter van de Premier League, nadat hij eerder het stokje had overgenomen van Javi Garcia, maar heeft niet voor betere resultaten kunnen zorgen. Na de verliespartij in de degradatiekraker tegen Southampton was het voor hem einde verhaal.

In de twaalf wedstrijden onder leiding van de voormalig coach van onder andere Atletico Madrid, Espanyol en eerder ook al Watford won hij slechts eenmaal in de Premier League en speelde hij viermaal gelijk. Van Manchester City werd met liefst 8-0 verloren in september, terwijl de laatste twee duels verloren gingen tegen dus Southampton (2-1) en Burnley (0-3).

Lees ook: Watford stuurt Gracia de laan uit en stelt Sánchez Flores aan

In zijn eerdere periode bij Watford hield hij de gepromoveerde ploeg in het eerste seizoen in de Premier League, maar stapte desondanks op. De afgelopen twee jaar kwam Watford nooit echt in grote degradatieproblemen, maar inmiddels bungelt het elftal van Daryl Janmaar alleen helemaal onderaan de Engelse competitie. Na het ontslag van de 54-jarige Spanjaard moet het bovendien ook nog op zoek naar een nieuwe trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen