Ten Hag kritisch op start, maar looft comeback van Ajax

1 december 2019, 14:47   Bijgewerkt: 1 december 2019, 15:30

Erik ten Hag was zeer kritisch op de start van Ajax zondagmiddag op bezoek bij FC Twente, maar had anderzijds ook weer lof voor de manier waarop de Amsterdammers zich herstelden. "Zonder groots te spelen, maar wel 2-5 winnen. Dan moet ik het team een compliment geven", aldus Ten Hag, die ook lovend was over uitblinker Noa Lang.

"We waren blijkbaar niet voorbereid en geven twee doelpunten zomaar weg. Dat mag ons niet gebeuren", vond de coach, die het een 'cocentratiegebrek' vond, tegenover FOX Sports. "Daar kun je niet tegen verdedigen, dan word je geslacht. Als je een wedstrijd zo ongedisciplineerd begint, dat gaat niet."

Daarna pakte Ajax het wel goed op en voor de pauze werd de belangrijke aansluitingstreffer gemaakt. Daarbij was een belangrijke rol weggelegd voor Noa Lang, die uiteindelijk een hattrick produceerde. "Je wilt je speelwijze behouden en Noa doet het goed. Op de training, bij de wedstrijden bij Jong Ajax, vandaag weer. We hebben voorin enkele problemen", zei Ten Hag over de kansen van het talent.

"Het is doorbijten tot de feestdagen, maar we hebben nog wat dingen om voor te spelen... Eerst Willem II, dan Valencia en AZ nog. We moeten iedereen oplappen." Klaas-Jan Huntelaar is daarbij ook altijd een optie om me te beginnen. "Hij deed vandaag precies wat het team nodig had: scoren en zorgen voor het gif."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen