Cristiano Ronaldo wil naar Real Madrid

27 juni 2006, 10:58

Cristiano Ronaldo vertrekt mogelijk bij Manchester United. De Portugese aanvaller staat in de belangstelling van Real Madrid en lijkt deze stap graag te willen maken. Voorwaarde daarbij is echter wel dat Miguel Villar Mir verkozen wordt tot nieuwe voorzitter van de Koninklijke. 

"Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik bereid ben om te vertrekken", zegt de Portugees in de Spaanse krant Marca. "Het is voor mij een droom om voor Real Madrid te spelen. Ik heb er voor gekozen om deel uit te maken van de plannen van Miguel Villar Mir, omdat hij keurig uitgelegd heeft wat de bedoeling is. Als hij gekozen wordt tot president, zal de club de onderhandelingen met Manchester United openen", legt hij uit.

Bij Real Madrid is het normaal dat potentiële nieuwe voorzitters in de aanloop naar de verkiezingen door middel van mogelijke transfers kiezers proberen te winnen. De vorige preses van Real, Florentino Perez, won bijvoorbeeld de verkiezingen mede dankzij zijn belofte om Luis Figo naar Bernabeú te halen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen