Marsman geniet: "Ben hier echt een betere keeper geworden"

1 december 2019, 21:53

Zijn transfer in de zomer was opmerkelijk, maar Nick Marsman doet het vooralsnog prima onder de lat bij Feyenoord. De doelman stond donderdag in de basis tegen Rangers FC en mocht ook zondag starten tegen PEC Zwolle (1-0). Hij geniet van zijn speelminuten.

Marsman is de derde keeper van Feyenoord, maar profiteert nu van blessures van Kenneth Vermeer en Justin Bijlow. "Drie weken geleden zat ik nog minder in mijn vel omdat ik de derde keuze was", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Dan is het moeilijk om nog de motivatie op te brengen. Natuurlijk probeer je dat op allerlei manieren. Maar je knipt nu één keer met je vingers en je staat erin."

Nu krijgt hij ineens veel speeltijd. "Ik kwam hier om een stap vooruit te zetten qua niveau; een keepersgroep die je echt beter kan maken. Kenneth Vermeer en Justin Bijlow zijn echt twee goede keepers. Daar wilde ik graag deel uit van maken", zegt de goalie, die in de zomer overkwam van FC Utrecht. "Dat is allemaal uitgekomen, ik hier echt een betere keeper geworden. Ik heb kunnen werken aan dingen die wat minder waren in het verleden. Dat je dit er dan bij krijgt, is misschien wel bonus, ja."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen