Kluivert scoort en valt geblesseerd uit bij zege Roma

1 december 2019, 23:51   Bijgewerkt: 4 januari 2020, 16:07

Het is een avond met gemengde gevoelens geworden voor Justin Kluivert. De Nederlandse buitenspeler van AS Roma was doeltreffend voor zijn ploeg en won bij Hellas Verona met 1-3, maar viel ook geblesseerd uit.

Kluivert scoorde donderdag in de Europa League nog tegen Istanbul Basaksehir en haalde zondag ook in de Serie A succesvol de trekker over. Dat deed hij al in de zeventiende minuut. Lorenzo Pellegrino stuurde de buitenspeler met een prachtige pass de diepte in en die schoot knap raak vanuit een moeilijke hoek: 0-1. Het was zijn derde Serie A-goal van dit seizoen.

Vier minuten later kwam de thuisploeg, met de goed spelende Sofyan Amrabat als basisklant, langszij. Davide Faraoni kreeg de goal achter zijn naam. Vervolgens raakte Kluivert al snel geblesseerd, dat gebeurde namelijk na een halfuur. Hij viel uit met een hamstringblessure.

Zonder Kluivert trok Roma het duel alsnog naar zich toe. Een rake penalty van Diego Perotti en een later goal van invaller Henrikh Mkhitaryan stelden de drie punten veilig: 1-3. Roma staat door de winst nu stevig op de vierde plaats, Hellas staat verdienstelijk achtste in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen