Marsman minimaal nog enkele weken in het Feyenoord-doel

2 december 2019, 08:14

Nick Marsman staat ook voorlopig nog in het doel van Feyenoord. Eerste keuze Kenneth Vermeer ligt er namelijk nog wel 'enkele weken' uit met een hamstringkwetsuur, terwijl diens stand-in Justin Bijlow na zijn elleboogblessure de rest van dit kalenderjaar sowieso buitenspel staat bij de Rotterdammers. Daarom speelde Marsman de laatste twee duels ook al. 

Dat vertelde trainer Dick Advocaat tegenover De Telegraaf over zijn keeperskeuzes. Marsman geniet overigens het volle vertrouwen van de coach. "Ik ken hem natuurlijk al van mijn periode bij FC Utrecht. Daar moest hij er in de laatste twee wedstrijden van het seizoen staan en dat handelde hij ook goed af. Hij is ook geen nieuwkomer, hè. Hij is een jongen die al het een en ander heeft meegemaakt", zei hij.

Lees ook: Marsman geniet: "Ben hier echt een betere keeper geworden"

Vermeer ligt er nog minimaal zo'n 'twee á drie weken' uit, waardoor de kans groot is dat Marsman ook tegen FC Porto in het doel staat. "In alle eerlijkheid, ik had tegen Rangers en tegen PEC Zwolle ook geen alternatief", glimlachte Advocaat na zijn lovende woorden over Marsman eveneens. "Hij deed het meer dan uitstekend, hij sleepte ons er gewoon doorheen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen