Ayoub: "Advocaat verbaasde zich erover dat ik niet speelde"

2 december 2019, 09:52

Voor Yassin Ayoub is het vertrek van Jaap Stam en de entree van Dick Advocaat vooralsnog goed nieuws. De middenvelder krijgt onder de nieuwe trainer weet meer kansen bij Feyenoord is daar blij mee. Ook zondag mocht hij invallen tegen PEC Zwolle (1-0 winst).

Ayoub kreeg onder Giovanni van Bronckhorst en Jaap Stam weinig kansen, maar heeft met Advocaat ineens nieuwe hoop. De 25-jarige middenvelder deed tegen PEC een kwartier mee en maakte een goede indruk. "Ik train goed, de trainer is heel tevreden over mij", zegt hij tegen Feyenoord TV. "Ik ben blij dat ik steeds meer minuten ga maken. Het belangrijkste is dat ik gewoon belangrijk ga worden voor het team."

De spelmaker weet dat de trainerswissel goed nieuws is voor hem. "Er is voor mij heel veel veranderd. De trainer verbaasde zich over het feit dat ik heel goed train, maar dat er geen gebruik van mij werd gemaakt door de vorige trainers. Hij vroeg me hoe dat kan. Ik zei: dat weet ik ook niet, ik heb altijd hard getraind, hoe u mij nu ziet. Hij verbaasde zich verover. Ik denk dat de invalbeurt tegen PEC een beloning was. Ik ben zeker blij met vertrouwen en hoop natuurlijk meer minuutjes te gaan maken, zodat ik in het ritme kan komen om wedstrijden te gaan spelen. Want ik ben nog niet klaar hier, honderd procent niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen