Atlético neemt hoed af voor Messi: "Kunt alleen applaudisseren"

2 december 2019, 11:52

Atlético Madrid en FC Barcelona hielden zondagavond gelijke tred, maar toch wonnen de bezoekers met 0-1. Dat had alles te maken met de aanwezigheid van Lionel Messi. De Argentijn sloeg in de slotfase toe en is simpelweg onhoudbaar, merkt Atlético Madrid.

Messi schoot kort voor het einde raak na een versnelling en een combinatie met Luis Suarez. Het betekende zijn dertigste goal tegen Atlético en de beslissing in de competitekraker. "We balen heel erg van dit verlies", zegt Saul tegen Marca. "Maar als Messi op het veld staat, kan hij zulke dingen doen. Het lijkt hem zo gemakkelijk af te gaan. Hij is de beste. Marc-André Ter Stegen berichtte enkele goede reddingen, maar Messi heeft weer laten zien dat hij de allerbeste is", aldus de international. Saul is van origine een middenvelder, maar speelde tegen Barcelona als linksback.

Ook Hector Herrera zag dat Messi het verschil maakte. "Barcelona profiteerde van de beste speler ter wereld", sprak de Mexicaan in de mixed-zone. "Je kunt niets doen tegen een speler met zoveel kwaliteit." Trainer Diego Simeone kan absoluut niet tegen zijn verlies, maar berust in de nederlaag van zondag. "Na zo'n mooi doelpunt kun je alleen applaudisseren. Toen Lionel aan die dribbel begon, wist ik dat het gevaarlijk zou worden. Het was een mooi doelpunt. Als Suarez en Messi in zo'n dreigende positie komen, falen ze vrijwel nooit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen