Sow wint met RKC van oude club FC Utrecht: "Onderschatting"

2 december 2019, 12:49

RKC Waalwijk verraste zondagmiddag vriend en vijand door te winnen op bezoek bij FC Utrecht (0-1). Een overwinning met een bijzonder tintje voor Sylla Sow, die in de Domstad nooit kon doorbreken. "Liever tien keer zo, dan scoren zoals in De Kuip, maar niet winnen."

Dat glimlachte Sow, die voor het eerst sinds vijf officiële duels in Utrecht juist weer eens een keer niet scoorde, tegenover het Brabants Dagblad. "Misschien was het een lichte vorm van onderschatting. Ik weet een ding zeker: je moet ons niet onderschatten. Dat kun je aan Ajax vragen. Wij zijn een ploeg om rekening mee te houden, we kunnen een tegenstander pijn doen. Nu we ook verdedigend goed staan, hebben we gewoon een goede ploeg", vindt Sow, die volop genoot van het spelen in de Galgenwaard.

"Ik heb bij FC Utrecht nooit echt de kans gehad voor dit publiek te spelen", zei hij. Toch kan het stadion zich ook tegen de eigen ploeg keren, weet Sow uit ervaring. "Zeker als ze tegen de nummer laatst spelen, verwachten ze eroverheen te lopen met de kwaliteiten die ze hebben. Dat is vanaf minuut één niet gebeurd. Het publiek gaat zich dan irriteren en dat is in ons voordeel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen