Gebroeders Van de Kerkhof: "Spelers zijn gewoon niet capabel"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 december 2019 – Willy en René van de Kerkhof vinden dat Mark van Bommel moet aanblijven als trainer en stellen dat de spelers schuldig zijn aan de slechte prestaties van de afgelopen weken. PSV kwam zondagavond in Emmen niet verder dan 1-1 en zet daarmee de beschamende van slechte resultaten voort. "De spelers moeten de hand in eigen boezem spreken", zei René.

Gebroeders Van de Kerkhof: "Spelers zijn gewoon niet capabel"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met slechts één zege in de laatste negen duels is het volop crisis in Eindhoven. Ook tegen FC Emmen was het spel weer niet om over naar huis te schrijven en kwam het in de tweede helft nog een paar keer goed weg. De positie van Van Bommel staat onder druk, maar het ontslaan van de trainer is volgens de gebroeders Van den Kerkhof niet het remedie. "Met Kerst moet je een evaluatie maken, maar dat heeft nu geen zin. Hij moet vooralsnog gewoon aanblijven", sprak Willy in gesprek met Omroep Brabant op de radio. "Hij krijgt het niet aan de praat. De spelers moeten de hand in eigen boezem steken, het is allemaal net niet", zei René.

Willy hoop dat het bestuur inziet dat het niet alleen aan Van Bommel ligt en laat zich ook kritisch uit op de spelers van de Brabantse ploeg. "Onze backs zijn niet capabel. Het speelveld is veel te lang en de spitsen krijgen het daardoor moeilijk", sprak hij. "De gifbeker is nog niet leeg, maar ik hoop dat Van Bommel nog de tijd krijgt. PSV is geen club die zomaar een trainer aan de kant zet. De spelers moeten het doen, maar die verreken het op een of andere manier. Ze worden goed betaald, maar zijn niet capabel genoeg", besluit hij.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd