'PSV gaat zich richten op tweede plaats en bekerwinst'

2 december 2019, 23:17

PSV stelt de tweede plaats en bekerwinst als nieuwe doelen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens krant blijft Mark van Bommel ook komende week aan het roer staan. Hij wil nog een keer proberen de boel aan de praat te krijgen. Ondertussen brokkelt het krediet van de oefenmeester wel steeds meer af. Intern zouden er een stuk hardere woorden vallen dan naar buiten toe. Het is dan ook twee voor twaalf voor Van Bommel.

Al sinds de nederlaag bij FC Utrecht verkeert PSV in crisis. De Eindhovenaren werden afgelopen week uitgeschakeld in de Europa League en gaven dat zondag een vervolg met een bloedeloos gelijkspel bij FC Emmen. De koppositie is daarmee nog verder uit zicht geraakt. Koploper Ajax heeft na vijftien wedstrijden al dertien punten meer dan PSV.

De tweede plek en winst van de KNVB beker zou het seizoen nog krappe voldoende kunnen geven. Het ED schrijft dat eerst de korte termijn telt en dat het tot aan de winterstop overleven is voor de club en Van Bommel. PSV speelt in december nog tegen Fortuna Sittard, Rosenborg (Europa League), Feyenoord, GVVV (KNVB Beker) en PEC Zwolle. In de winterstop gaat PSV ook kijken of het zich kan versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen