Vuurwerkincident ontsiert duel tussen Mainz en Eintracht

3 december 2019, 15:20

De Bundesliga-wedstrijd tussen FSV Mainz 05 en Eintracht Frankfurt is maandagavond ontsierd door een vuurwerkincident. Omdat er vuurwerk op het veld werd gegooid, moest de aftrap worden uitgesteld. Tien minuten later dan gepland, klonk het eerste fluitsignaal in de Opel Arena.

Vanuit het uitvak werd vlak voor de aftrap vuurwerk richting het speelveld gegooid. Sebastian Rode en Filip Kostic probeerden de meegereisde supporters nog tot rede te brengen, maar zij dropen snel af. Scheidsrechter Manuel Gräfe besloot vervolgens beide teams weer richting de kleedkamer te sturen en liet tien minuten later de wedstrijd alsnog starten.

"Wat we voor de aftrap zagen gebeuren, is destructief. Op deze manier kunnen we niet doorgaan, dit schaadt Eintracht Frankfurt enorm", aldus Frankfurt-directeur Axel Hellmann in Duitse media. "Het doel van deze actie is mij niet duidelijk. Ik heb het gevoel dat sommige groepen proberen iets te provoceren. Dat baart mij zorgen."

De wedstrijd tussen Mainz en Eintracht Frankfurt eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius startten in de basis bij Mainz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen