Blessure concurrent Dubois 'goed nieuws' voor EK-kansen Tete

3 december 2019, 14:17

Kenny Tete gaat de komende tijd vermoedelijk (veel) meer speelminuten maken bij Olympique Lyon dan de laatste weken het geval was. Zijn concurrent Leo Dubois heeft een zware blessure opgelopen aan zijn meniscus en ligt de komende maanden uit de roulatie. Hij viel tegen Strasbourg – nadat hij juist als invaller binnen de lijnen kwam – uit.

Dat laat Lyon weten op de clubsite. Tete stond dat duel overigens al in de basis en zag zijn concurrent invallen voor Youssouf Koné, maar vervolgens ook weer geblesseerd uitvallen. Rafael (voormalig Manchester United) kwam de Franse international vervangen en dat zal de komende tijd moeten gebeuren, want hij staat enkele maanden buitenspel.

Dat zou goed nieuws kunnen zijn voor Tete, die in de rangorde bij Lyon hoger staat dan Rafael. Aangezien bondscoach Ronald Koeman hem al eens de meest complete rechtsachter (in potentie) van Oranje noemde, geeft deze vervelende blessure hem wellicht meer kans op deelname aan het EK. Dat laatste is voor Dubois overigens ook haalbaar: hij wordt in het voorjaar terugverwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen