'ADO legt eerste contact met Steijn, streep door Jol'

3 december 2019, 16:20   Bijgewerkt: 3 december 2019, 19:14

ADO Den Haag hoopt op Maurice Steijn als opvolger van Alfons Groenendijk. De club heeft het eerste contact gelegd met de geboren Hagenaar, meldt Omroep West. Tussen 2011 en 2014 stond Steijn ook al aan het roer bij ADO. Destijds werd hij ontslagen omdat ADO na 22 wedstrijden onderaan stond.

Steijn verblijft momenteel nog in Abu Dhabi, waar hij eerder door Al Wahda op non-actief werd gesteld. Omdat het geen ontslag is, krijgt Steijn zijn vorstelijke salaris nog doorbetaald. Een nieuw dienstverband bij een andere club, maakt daar een einde aan. Ook heeft Steijn te maken met Nederlandse belastingregels. Die kunnen financieel nadelig uitpakken, mocht hij terugkeren naar Eredivisie.

Direct na het vertrek van Groenenwijk werd Steijns naam genoemd in de Hofstad. Ook zou hij in beeld zijn bij Vitesse en VVV-Venlo, waar Steijn de afgelopen seizoenen successen kende. Een andere naam die viel bij ADO, is die van Martin Jol. Hij heeft Omroep West laten weten vanwege omstandigheden niet beschikbaar te zijn, in welke rol dan ook.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen