Brands houdt gewilde Richarlison langer aan boord bij Everton

3 december 2019 – Marcel Brands is erin geslaagd Richarlison voorlopig voor Everton te behouden. De Braziliaanse aanvaller verlengde dinsdag zijn contract tot de zomer van 2024. Richarlison, die in het verleden bijna naar Ajax verkaste, werd in verband gebracht met andere clubs. Recent kwam Manchester United vaak voorbij.

Brands houdt gewilde Richarlison langer aan boord bij Everton

Richarlison was de eerste aankoop die Brands deed als technisch directeur van Everton. Anderhalf jaar geleden kocht de Nederlander de buitenspeler van Watford en sindsdien scoorde Braziliaan twintig keer in 55 optredens voor The Toffees.

"Ik ben van plan hier lang te blijven", aldus de 22-jarige Richarlison op het clubkanaal van Everton. "De club heeft mij de kans gegeven. Via deze weg wilde ik een plek krijgen in de nationale ploeg van Brazilië. Mijn ontwikkeling en vooruitgang is voor iedereen duidelijk. Deze contractverlenging is de juiste beslissing."

Het langer binden is voor Brands een mini-succes dat hij goed kan gebruiken. Zijn club beleeft een zeer teleurstellend seizoen. Everton staat zeventiende in de Premier League, net boven de streep.

Premier League

gerelateerd