'Internazionale meldt zich voor transfervrije Mertens'

4 december 2019, 08:12

Dries Mertens staat mogelijk voor een bijzondere overstap komende zomer: de inmiddels 33-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij Napoli en er is serieuze interesse uit Milaan. Inter zou de Belg graag weer herenigen met landgenoot Romelu Lukaku. Het houdt daarbij rekening van een mogelijk vertrek van Lautaro Martínez. 

Dat weet Het Nieuwsblad althans. Mertens is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een van de clubhelden van Napoli, maar de kans is – mede door alle onrust de laatste tijd – klein dat hij zijn aflopende contract nog gaat verlengen. Hoewel clubeigenaar Aurelio De Laurentiis hem in de winter al zou willen verkopen, is Mertens bereid te wachten tot de komende zomer, als hij gratis op te halen is. 

Lees ookNapolitaanse chaos duurt voort: preses wil 25% salaris inhouden

Dan kan hij een transfervrije overstap maken en lonkt een avontuur bij Internazionale, waar trainer Antonio Conte een grote fan is van Mertens, die de laatste jaren onder andere Diego Maradona passeerde op de eeuwige topscorerslijst van Napoli. Een stap naar Inter zal echter niet bepaald lekker liggen in Napels.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen