Dalmau in 2019 vermoedelijk niet meer in actie voor Utrecht

4 december 2019, 09:42

John van den Brom rekent dit kalenderjaar niet meer op Adrian Dalmau. De spits van FC Utrecht blijft aanmodderen met zijn fitheid. Hij keek de laatste acht wedstrijden vanaf de tribune toe. Al sinds Utrecht Dalmau overnam van Heracles Almelo, is de Spanjaard niet okselfris.

"Dat kan gebeuren bij dit soort transfers, je moet ook accepteren dat het wat langer duurt dan normaal. Maar inmiddels is het december, dat hadden wij ook niet verwacht", laat Van den Brom weten aan Voetbal International. Volgens de oefenmeester werkt Dalmau keihard aan zijn herstel. "Hij wil graag iets terugdoen voor de club die hem deze zomer heeft opgehaald. Tussen willen en kunnen zit echter wel een dingetje. Het is voor hemzelf maar ook voor ons vervelend dat hij er niet bij is."

Dalmau maakte op 22 september in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen zijn laatste minuten voor Utrecht. De teller staat tot dusver op vier wedstrijden en drie doelpunten. Afgelopen zomer forceerde hij een transfer door de voorbereiding van Heracles te laten schieten. Zodoende begon Dalmau met een trainingsachterstand bij Utrecht, met alle gevolgen van dien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen