FC Utrecht verliest drie keer op rij: "Paniek en crisis zijn er niet"

5 december 2019, 10:11

Ondanks drie nederlagen op rij, oogt het rustig bij FC Utrecht. De Domstedelingen staan achtste in de brede middenmoot. Dat komt niet overeen met de ambities voor een plek in de top-drie. "Paniek en crisis zijn er niet, maar we gaan ook niet zeggen je kunt een keer van RKC verliezen", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

"Dat past niet bij onze ambities. Na drie nederlagen op rij moet iedereen zich er wel van bewust zijn dat we echt een reactie willen zien", zegt de technische man van Utrecht in De Telegraaf. Gezien het spelersmateriaal mag van Utrecht meer verwacht worden. "Natuurlijk wil je dat het allemaal direct op zijn plek valt. Maar de realiteit leert dat zoiets gaat met vallen en opstaan. Alleen zullen we wel aan het einde van de rit moeten staan waar we willen staan."

Utrecht leed in de laatste drie duels nederlagen tegen Ajax (4-0), AZ (0-3) en RKC Waalwijk (0-1). "Maar voor die periode zaten we in een heel goede flow met de overwinning op PSV en de ruime zege op Fortuna Sittard", aldus Zuidam. Bovendien zijn de nederlagen tegen Ajax en AZ te verklaren. Vooral het verlies tegen RKC kwam aan in de Domstad. "In plaats van een reactie volgde er nog een nederlaag, eentje die totaal niet in het rijtje past en moeilijk te verklaren is. Dát was wel heel teleurstellend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen