Doelman Navas begrijpt weinig van vertrek bij Real Madrid

5 december 2019, 17:18

Dat Keylor Navas in de zomer hoorde dat hij mocht vertrekken bij Real Madrid, viel rauw op zijn dak. De Costa Ricaanse keeper was sinds 2014 een belangrijke schakel bij de grootmacht, maar vertrok in de zomer naar Paris Saint-Germain. Hij heeft het gevoel dat er achter de schermen enkele merkwaardige processen speelden.

Navas speelde sinds 2014 bij Real en won als eerste keeper drie keer de Champions League. In Spaanse media blikt de 32-jarige keeper terug op zijn afscheid bij Real. "Ik heb goede ervaringen met Zinedine Zidane", vertelt de keeper. "Hij heeft me vaak beschermd en had vertrouwen in mij. Maar achter de schermen zijn er dingen gebeurd waarvan ik niet genoeg weet. Die dingen gebeuren blijkbaar", zegt de keeper wat cryptisch.

"Ik wil niet zeggen dat iemand me naar buiten heeft geduwd, maar misschien was het gewoon niet het juiste moment voor me om daar te zijn", zegt de keeper. Onlangs ging hij met PSG op bezoek bij Real Madrid in de Champions League. "Ik liep toen de verkeerde kleedkamer in", zegt hij met een lach. "Dat de fans me toezongen, waardeerde ik zeer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen