Volendam-middenvelder Vlak na dit seizoen naar amateurs

5 december 2019, 21:11

Gerry Vlak weet al bij welke club hij na dit seizoen speelt. De 23-jarige middenvelder van FC Volendam beschikt over een aflopend contract en gaat na dit voetbaljaar een stapje terugdoen. Na dit voetbaljaar gaat hij aan de slag bij IJsselmeervogels.

?Dat kondigt die club donderdag aan. Vlak tekent bij de topamateurclub een verbintenis voor één seizoen. Vlak maakt al sinds 2015 deel uit van het eerste elftal van Volendam, de club uit zijn geboorteplaats. Hij speelde in totaal meer dan 75 officiële duels voor die club en kwam dit seizoen tot dusver zes keer in actie voor Volendam. Toch kiest hij dus voor de amateurs.

André van Diermen van IJsselmeervogels is content met het nieuws. "Gerry is een technisch vaardige middenvelder die we graag aan onze selectie wilden toevoegen. Een slimme speler met inmiddels de nodige ervaring in het betaalde voetbal. Bovendien is hij door zijn Volendamse afkomst bekend met de vissersdorpmentaliteit en brengt hij met zijn lengte bovendien de nodige kopkracht mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen