De Graafschap moet winnen: "Of er druk op staat? Dat moet"

5 december 2019, 22:11

Na twee wedstrijden zonder zege moet het zoet van de zege weer eens worden geproefd door De Graafschap. De Superboeren gaan vrijdag op visite bij FC Den Bosch en moeten daar drie punten halen, vindt Mike Snoei.

De Graafschap verloor bij Jong AZ en speelde vervolgens gelijk tegen Go Ahead Eagles. De nummer twee van het klassement heeft daardoor nu een achterstand van vijf punten op SC Cambuur. "We hebben allemaal een zege nodig; winnen van FC Den Bosch is enorm belangrijk", spreekt coach Snoei op de clubwebsite. "Na de wedstrijden tegen Jong AZ en Go Ahead Eagles zijn we weer toe aan een overwinning. Of er druk op staat? Dat moet ook, we spelen bij De Graafschap om de prijzen. Dat spreken we niet voor niets uit. Ik hoop dat we daardoor nog meer gestimuleerd worden om een goed resultaat in Den Bosch neer te zetten."

De Graafschap kijkt niet alleen naar boven, maar ook naar onderen. Door de twee duels zonder zege zijn NAC Breda en FC Volendam dichterbij gekomen. Zij staan vier punten achter op de ploeg uit Doetinchem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen