Promes hoopt duel met Valencia te halen, Huntelaar in de basis

6 december 2019, 07:45   Bijgewerkt: 6 december 2019, 16:37

Quincy Promes ontbreekt vrijdagavond bij Ajax in de thuiswedstrijd tegen Willem II. De aanvaller is er vooral uit voorzorg niet bij, omdat hij er alles aan wil doen om het cruciale duel met Valencia in de laatste groepswedstrijd van de Champions League niet te missen. De ervaren Klaas-Jan Huntelaar is normaliter zijn vervanger in de basiself tegen Willem II.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Verder worden er geen verrassingen verwacht in de opstelling van de Amsterdammers in eigen huis tegen Willem II, waarbij Noussair Mazroaui ondanks zijn zwakke optreden tegen FC Twente wel weer de voorkeur krijgt boven Sergino Dest als rechtsback, volgens de ochtendkrant.

Promes is er zoals eerder gecommuniceerd sowieso niet bij, maar de buitenspeler hoopt nog altijd op het Champions League-treffen dinsdagavond tegen Valencia. "Wij hebben een heel zwaar jaar en dan heb ik het niet alleen over dit seizoen, maar ook over vorig seizoen", aldus trainer Erik ten Hag over de vervanging van Promes.

Lees ook: Promes niet tegen Willem II

"Je kunt het niet met elf, dat is vorig jaar wel gebleken. Als je titels wilt pakken, heb je een grote kleedkamer nodig", wist de coach. Naast Promes ontbreken ook Zakaria Labyad en David Neres voorin bij Ajax.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martínez, Ziyech; Lang, Huntelaar en Tadic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen