Voormalig Vitessenaar De Wit nu volop aan het werk voor UEFA

6 december 2019, 08:27

Joost de Wit, de voormalig algemeen directeur van Vitesse, is momenteel volop aan het werk voor de UEFA. De 56-jarige voetbalman werkt bij de voetbalbond op het gebied bestuurszaken en strategische ontwikkeling in diverse landen. Hij reist momenteel heel de wereld over voor zijn werk.

"In januari volgt in Genève een bespreking over nieuwe projecten", reageert De Wit tegenover De Gelderlander over zijn nieuwe functie bij de UEFA. "Dit is leuk werk. Ik heb begrepen dat mijn portefeuille voor 2020 al goed gevuld is." De voetbalbond hoopt te profiteren van de ervaring die De Wit op deed in de jaren bij Vitesse en eerder ook RKC Waalwijk.

Lees ook: Vitesse zwaait algemeen directeur De Wit uit en stelt Van Wijk aan

De Wit was in totaal vijf jaar werkzaam bij Vitesse, maar besloot in februari van dit jaar op te stappen bij de Arnhemmers. Volgens het persbericht ging dat zeer harmonieus, maar vervolgens kwamen er hele andere berichten. Hij zou al weken ziek thuiszitten vanwege de verstoorde arbeidsrelatie en kon niet goed opschieten met de nieuwe technisch directeur Mohammed Allach. Pascal van Wijk werd zijn opvolger bij Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen