Koeman wil ook in Catalonië niet ingaan op vragen over Barça

6 december 2019, 10:51

Bondscoach Ronald Koeman heeft zich donderdagavond opnieuw niet uitgelaten over een mogelijke overgang naar FC Barcelona. De keuzeheer was op Catalaanse bodem voor een eerbetoon aan Johan Cruijff en werd ook daar gevraagd naar de mogelijkheden op een avontuur bij Barça, waarvoor hij een clausule in zijn contract bij de KNVB liet opnemen.

"Zoals ik al heb gezegd: ik zou alleen vertrekken bij Oranje als Barça zich meldt, maar dat is dus niet aan mij. Dat is aan Barcelona", citeert het Algemeen Dagblad de bondscoach van Oranje, die verder eigenlijk geen vragen over het desbetreffende onderwerp wilde beantwoorden.

Lees ookFC Barcelona ziet Koeman als optie mocht Valverde gaan

Dat hij in maart al een keuze zou moeten maken van FC Barcelona, is volgens Koeman eveneens niet aan de orde. "Ik moet niks", zei de oefenmeester, die in Barcelona meermaals gevraagd werd naar zijn ambities. "Ik ga hier niets meer over zeggen. Dit nieuws is een keer naar buiten gekomen, toen heb ik er al antwoord op gegeven. Ik ben nu in de eerste plaats bezig met de voorbereiding van het EK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen