Jonge veldbestormer ontving wedstrijdshirt Ziyech niet

6 december 2019, 10:21   Bijgewerkt: 6 december 2019, 11:40

Het jongetje dat vorige week na het Champions League-treffen tussen Lille en Ajax het wedstrijdshirt van Hakim Ziyech zou hebben gekregen, heeft naar eigen zeggen het tricot nooit ontvangen. Het shirt dat woensdag op eBay verscheen, is dan ook niet door hem te koop gezet.

Yassine Hussairy, zoals de jongen heet, rende vorige week het veld van Stade Pierre Mauroy op voor een ontmoeting met zijn idool Ziyech. De jonge veldbestormer kreeg een knuffel van de Ajacied en werd vervolgens van het veld begeleid. Na de wedstrijd gaf Ziyech zijn wedstrijdshirt aan een man die zei de vader van Yassine te zijn. De jongen was echter alleen met zijn moeder naar het stadion gekomen.

Yassine heeft het shirt dan ook niet ontvangen, vertelt hij in een interview met Almarssadpro. "Ik had haast, dus kon niet terugkomen om het shirt te krijgen. Mijn moeder wachtte op me en omdat er veel verkeer was, moest ik snel weg. Iemand die beweerde mijn vader te zijn, heeft het shirt gekregen", aldus de veldbestormer, die baalt dat hij het presentje van Ziyech niet in ontvangst heeft kunnen nemen. "Ik wil graag een kans krijgen om alsnog een shirt van Hakim te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen