Van Bommel eerlijk: "Geen handleiding voor hoe je dit omdraait"

6 december 2019, 14:04   Bijgewerkt: 6 december 2019, 16:25

PSV-trainer Mark van Bommel beseft dat hij met zijn elftal slechts één ding kan doen komend weekend in eigen huis en dat is winnen. De oefenmeester zit in een barslechte reeks en erkent dat er druk ligt op het duel, waarin hij Jorrit Hendrix moet missen met een blessure. "Hoe je dit omdraait is geen handleiding voor, dat is het moeilijke van topsport. Het enige dat telt is winnen."

Dat vertelt hij op de clubsite van PSV. "Ik voel me gesteund door de directie. Naar buiten toe is het rustig, maar intern weten we echt wel wat er aan de hand is. Maar ook daar moet je rustig zijn. Af en toe botst en knalt dat, maar dat hoeft niet iedereen te weten", aldus Van Bommel, die weet dat er zaterdag gewonnen moet worden van Fortuna Sittard.

"En ik denk ook dat wij morgen gaan winnen", bleef Van Bommel positief. "Ik doe er samen met de jongens alles aan om de wedstrijden te winnen. Het is te weinig gebleken de afgelopen weken, want we wonnen niet. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we morgen wel gaan winnen."

Daarbij werd ook de wedstrijd tegen FC Emmen nabesproken en dat moest beter, concludeerde Van Bommel. "Op een aantal posities hebben we heel jonge spelers staan. Dat had ik zo moeten formuleren. Een gelijkspel tegen FC Emmen is heel erg slecht. De eerste helft was wel goed. Dat benoemde ik in een voetbalinhoudelijke analyse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen