FC Utrecht aast op revanche: "Wat er anders moet? Veel"

6 december 2019, 15:55

Van een crisis is nog geen sprake, maar de resultaten vallen de laatste weken wat tegen bij FC Utrecht. De Domstedelingen verloren achtereenvolgens van Ajax (4-0), AZ (0-3) en RKC Waalwijk (0-1). Met name de laatste nederlaag deed pijn in De Galgenwaard.

"Wat er anders moet? Veel", zegt trainer John van den Brom via de officiële kanalen in aanloop naar het uitduel met FC Groningen. "Ik kijk altijd beelden om terug te zien waarom we wedstrijden winnen, maar ook waarom we verliezen. Dat we zondag de wedstrijd niet naar ons toetrokken, ligt in het balbezit-verhaal. Ik vind dat we normaal gesproken een kracht van ons, maar tegen RKC was dat niet het geval."

In Groningen treft Utrecht een tegenstander die in de vorige speelronde voor het eerst sinds eind september weer een keer een wedstrijd verloor. "Daar zal dus ook iets gebeuren. Bij welke club je ook zit: als je verliest en je speelt daarna thuis, staat er een iets anders gemotiveerd elftal. Misschien gaan zij wat wijzigen, maar hetzelfde geldt voor ons. Groningen is een stugge en fysieke tegenstander, waarbij de mentaliteit in thuiswedstrijden de boventoon voert. Maar we moeten naar onszelf kijken: als we beter aan de bal zijn, heb je tegen elke tegenstander een kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen