Watford contracteert met Pearson derde trainer van dit seizoen

6 december 2019, 20:54

Watford heeft vrijdagavond de opvolger van de ontslagen Quique Sánchez Flores gepresenteerd. De hekkensluiter van de Premier League gaat in zee met Michael Pearson, die de zware opdracht krijgt om de club in de hoogste Engelse divisie te krijgen.

Watford ontsloeg Quique Sánchez Flores vorige week, die op zijn beurt weer de opvolger was van Javi Gracia. Met Pearson staat er nu dus de derde trainer van het seizoen voor de groep bij Watford. De 56-jarige coach heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen. De Engelsman werkte eerder onder meer bij Leicester City, waar hij tussen 2011 en 2015 assistent-coach was en ook enige tijd als hoofdtrainer werkte. Als interim-coach slaagde hij erin om Leicester in het seizoen 2014/2015 in de Premier League te houden. Daarna stond hij nog onder contract bij Derby County en het Belgische OH Leuven.

Pearson begint na het weekend als coach van Watford. Zaterdag tegen Crystal Palace zit interim-coach Hayden Mullins dus nog op de bank. De situatie van Watford is zeer penibel. De ploeg heeft slechts acht punten na vijftien duels en staat laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen