Inter laat dure punten liggen in strijd om Scudetto

6 december 2019, 22:47   Bijgewerkt: 6 december 2019, 23:38

Internazionale heeft dure punten laten liggen in de strijd om de Italiaanse Scudetto. De ploeg van Antonio Conte was de betere ploeg in de topper tegen AS Roma, maar kon het veldoverwicht niet in de score uitdrukken: 0-0. Hierdoor is de voorsprong met Juventus nu twee punten, maar de ploeg uit Turijn kan morgen de koppositie dus weer terugpakken als zij winnen van Lazio Roma.

Inter kent een geweldig seizoen in de Serie A. De ploeg van Antonio Conte verloor slechts één keer dit seizoen – thuis van Juventus – en staat door het gelijke spel van De Oude Dame afgelopen week zelfs bovenaan. Tegen AS Roma begon het ook weer goed aan de wedstrijd, al werd het wel heel erg geholpen door de defensieve fouten van de bezoekers. De opbouw van de Romeinen liep voor geen meter waardoor Romelu Lukaku zomaar een hele grote kans kreeg. Oog in oog met doelman Antonio Mirante kon de doelman er nog net een hand tegen kregen.

Roma, zonder de geblesseerde Justin Kluivert, kwam er maar mondjesmaat uit. Nicolo Zaniolo – die als valse spits speelde in plaats van de zieke Edin Dzeko – kreeg een kans voor de bezoekers, maar hij schoot op Samir Handanovic.  Na weer een enorme fout in de Romeinse opbouw kreeg Marcelo Brozovic de kans om de thuisploeg op voorsprong te schieten, maar van dichtbij schoot hij de bal hoog over het doel.

Mirante ging in de tweede helft verder met waar hij in de eerste helft gebleven was. Op een schot van Matias Vecino had de doelman een puike redding in huis. Vijf minuten voor tijd kreeg Lautaro Martinez – die verder matige speelde – dé kans om de 1-0 te maken. Uit een voorzet kon de Argentijn binnen de vijf meter binnen tikken, maar hij schampte de bal en zo kon Mirante makkelijk pakken. In de slotfase waren er nog wat hachelijke momenten voor de goal van Roma, maar een goal kwam er niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen