Dankerlui stelt doelstelling bij: "Ik denk zelf aan de top zes"

6 december 2019, 23:17

Willem II won vrijdagavond op hele knappe wijze op bezoek bij Ajax. Damil Dankerlui genoot zijn jeugdopleiding bij de Amsterdammers, maar maakte tien minuten voor tijd de 0-2 in de Johan Cruijff Arena voor Willem II. "Het is top om hier te scoren, Ajax is toch mijn club", zei hij na afloop.

Na een overtreding op de andere oud-Ajacied Ché Nunnely kwam Willem II al in de eerste helft op voorsprong middels een penalty. In de tweede helft was het veelal tegenhouden na de druk van Ajax, maar in de counter sloeg het echter genadeloos toe. Damil Dankerlui viel een half uur voor tijd in en maakte tien minuten voor tijd de 0-2. "Het was erg leuk. Het is geweldig om hier te scoren. Ik ben vooral blij dat het gelukt is om hier te winnen en dat we drie punten hebben gepakt", sprak hij tegenover FOX Sports.

Dankerlui moet het de laatste weken doen met invalbeurten en kwam ook tegen zijn oude club vanaf de bank in het veld. "Toen ik erin kwam was het tempo erg hoog. Ik moest veel lopen en gelijk meegaan in de snelheid van het spel. Voor mijn gevoel ging dat wel goed. We hebben het goed neergezet vandaag", zei hij. Willem II staat door deze overwinning op een derde plek en heeft PSV in ieder geval voor even ingehaald. Dankerlui ziet ook dat het geweldig gaat en stelt de doelstelling voor dit seizoen bij. "We moeten deze lijn doortrekken. Ik denk dat we ver kunnen komen. Ik denk zelf aan de top zes."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen