Ook Foor gaat weg bij Vitesse: "Ik sta weer in de etalage"

7 december 2019, 09:45

Vitesse hangt een exodus aan spelers boven het hoofd. Navarone Foor wil komende zomer, net als Tim Matavz en Bryan Linssen, gebruik maken van zijn transfervrije status. Het komt de 27-jarige middenvelder dan ook goed uit dat interim-trainer Joseph Oosting hem op zijn favoriete positie laat spelen. "Ik sta weer in de etalage", aldus Foor, die zondag tegen Feyenoord in de as van het veld speelt.

"Ik heb er alle belang bij met Vitesse goed te presteren", laat de Vitessenaar weten aan De Gelderlander. Foor is duidelijk in wat hij wil. "Bijtekenen is als transfervrije speler geen optie. Dat is profvoetbal. Ik kijk verder. Alles ligt nu bij mij zelf. Met Vitesse wachten zware weken. We moeten de vrije val een halt toeroepen. We steken in een crisis. Maar er is ook hernieuwde energie. Zeker bij mij."

Lees ook: Linssen verlengt contract niet en verlaat Vitesse na dit seizoen

Foor, die de voorkeur krijgt boven Keisuke Honda, hoopt nu voor langere tijd zijn basisplaats te behouden. "Het is frustrerend om steeds terug te moeten knokken. Dan zien trainers het eerst niet zitten en worden later fouten hersteld. Dat is een gebrek aan waardering, ja. Een gebrek aan vertrouwen. En in mijn ogen ook onnodig. Voetbal is soms een vreemde wereld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen