Flick baalt: "We hebben in de eerste helft volledig gedomineerd"

7 december 2019, 19:16

Ook na het vertrek van Niko Kovac loopt het nog altijd niet zoals gewenst bij Bayern München. Der Rekordmeister verloor zaterdagmiddag volledig onnodig de topper bij Borussia Mönchengladbach en vindt zichzelf nu terug op een teleurstellende zesde plaats. Hansi Flick probeert het positieve van de nederlaag in te zien.

Een uur lang leek er namelijk niets aan de hand voor Bayern, dat Gladbach in het eigen stadion van het kastje naar de muur speelde. Na een goal van Ivan Perisic draaide het plots voor geen meter meer, met een late 2-1 nederlaag tot gevolg. Flick is op de persconferentie teleurgesteld. "We hebben in de eerste helft volledig gedomineerd en echt heel veel uitgespeelde kansen gekregen. Alleen was dat vandaag helaas niet genoeg voor ons."

In de 92e minuut in Gladbach er met de winst vandoor, mede dankzij een fout van Javi Martínez. De ervaren Spanjaard veroorzaakte een penalty en kon inrukken met zijn tweede gele kaart. Hij verving Jerome Boateng, die niet fit oogde. "Jerome had in de eerste helft al last. Hij probeerde het nog wel, maar we moesten na rust alsnog wisselen."

Lees ook: BMG verslaat Bayern München in extremis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen