Makkelie en Kuipers fluiten mooie affiches in CL

8 december 2019, 10:57

Danny Makkelie en Björn Kuipers komen komende week in actie tijdens de laatste wedstrijden in de groepsfase van de Champions League. De UEFA heeft Makkelie aangesteld als scheidsrechter voor het treffen tussen FC Salzburg en Liverpool, terwijl Kuipers de leiding krijgt bij het topaffiche tussen Internazionale en FC Barcelona. Dat meldt de KNVB.

In Oostenrijk moet Makkelie toezien dat het duel tussen Salzburg en Liverpool goed verloopt. De ongenaakbare koploper van de Premier League is ook koploper van poule E in de Champions League met tien punten, terwijl Salzburg er zeven heeft en derde staat. Beide ploegen kunnen dus nog doorgaan en ook nummer twee Napoli maakt nog kans. Makkelie wordt in Salzburg geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Kevin Blom is de vierde official. Jochem Kamphuis neemt plaats als VAR en Bas Nijhuis is de assistent-VAR.

Kuipers reist naar Milaan waar Barcelona al zeker is van de volgende ronde van de Champions League. Tegenstander Inter is dat nog allerminst, want zij hebben hetzelfde aantal punten als Borussia Dortmund. De Italianen hebben wel een beter doelsaldo. Dortmund neemt het diezelfde avond op tegen Slavia Praag, dat nergens meer om speelt. Kuipers wordt in Italië geassisteerd door zijn vaste grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Serdar Gözübüyük is vierde official. Pol van Boekel is de VAR en Dennis Higler de assistent-VAR.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen