Directeur Koevermans betreurt ophef rondom passage in boek

8 december 2019, 12:18

Algemeen directeur Mark Koevermans heeft gereageerd op de ophef die ontstaan is na aanleiding van het boek 'Overwinnen'. In dat boek, dat eind mei verscheen, laat Koevermans duidelijk weten dat hij 'nooit algemeen directeur van Feyenoord' wilde worden. Nu denkt hij daar anders over, laat hij weten in gesprek met FOX Sports.

Ik kan me voorstellen dat daar wat vragen over komen, als mensen die passage lezen. Dat interview is in november 2018 gegeven en ik heb het toen volledig goedgekeurd." Nadat Valentijn Driessen afgelopen vrijdag bij Veronica Inside een stuk uit het boek voorlas, nam de ophef toe. "Ik heb aanvankelijk aangegeven dat het niet mijn intentie was om algemeen directeur te worden, zoals ook in het boek staat. Na het vertrek van Eric Gudde heb ik hetzelfde gezegd."

"Door het plotselinge vertrek van Jan de Jong heb ik, ook om de club te helpen, het werk noodgedwongen moeten doen. Taken van een algemeen directeur gingen steeds beter en ik kreeg er veel energie van. Ik dacht: mocht het nog een keer voorbij komen, dan zou ik het toch wel willen." En zo geschiedde. De man die eerst in het boek liet weten bepaalde competenties te missen, is nu de AD van Feyenoord. "Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen maanden is het gevoel veranderd. Wellicht is het een goede les om nooit nooit te zeggen in deze wereld. Er kunnen snel dingen veranderen, dat neem ik mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen