Matusiwa baalde van plek op bank: "Snapte de uitleg niet"

8 december 2019, 17:27

FC Groningen-middenvelder Azor Matusiwa stond zondagmiddag weer in de basis nadat hij eerder nog werd gepasseerd door trainer Danny Buijs. De voetballer was blij met zijn comeback in de basisopstelling, al begreep hij niet waarom hij eerder naar de bank was verwezen. "Ik heb wel een uitleg gehad, maar die snapte ik niet."

Dat zei hij eerlijk tegenover FOX Sports. "Het is nooit leuk als je van de basis naar de bank gaat, elke speler reageert er anders op", aldus Matusiwa. "Het is wel heel frustrerend, al bleef ik best wel rustig. Nu ik een nieuwe kans kreeg, was het aan mij om me te bewijzen", zei de middenvelder, die speelde door de blessure van Mike te Wierik. "De een z'n dood, is de ander z'n brood."

Over het resultaat (0-1 nederlaag) en de eerste helft kon hij bovendien niet tevreden zijn. "In de tweede helft laten we wel zien hoe goed we kunnen voetballen, maar krijgen we de deksel op de neus. Heel zonde, dat was niet nodig volgens mij. In de pauze hadden we afgesproken de eerste helft te vergeten en ik dacht dat we minimaal een puntje zouden pakken. Misschien hadden we zelfs wel recht op meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen