Gefrustreerde Ramselaar: "Had verwacht dat ik zou starten"

8 december 2019 – FC Utrecht won na drie nederlagen op een rij weer eens. De Domstedelingen pakten op bezoek bij FC Groningen de drie punten en dankten daarvoor invaller Bart Ramselaar. De middenvelder begon vanaf de bank en dat was hij naar eigen zeggen behoorlijk gefrustreerd over. "Ik had verwacht dat ik zou starten, toen ik erin kwam zag je een beetje frustratie", zei hij na afloop. 

Gefrustreerde Ramselaar: "Had verwacht dat ik zou starten"

"Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen, maar bij die goal kwam er toch een beetje emotie en frustratie vrij van de laatste weken", sprak hij tegenover FOX Sports. Ramselaar was aan het begin van het seizoen vaste basisspeler, maar sinds hij in de wedstrijd tegen Ajax – drie weken geleden – werd gewisseld kwam hij niet meer in actie. "Elke speler wil voetballen. Ik heb een hele lange periode gespeeld en die reserverol kwam voor mij dan ook uit het niets."

De middenvelder kwam twintig minuten voor het einde in het veld en maakte tien minuten later de enige treffer van de wedstrijd. "Ik was wel gefrustreerd omdat ik op de bank moest beginnen. Als ik erin kom moet ik er dan staan en dat heb ik gedaan. Dan moet je laten zien dat je er weer in moet. Ik ging er vanuit dat ik zou starten vandaag, maar de trainer maakte andere keuzes. Ik zal na deze wedstrijd ook nog wel met hem spreken."

gerelateerd