Uitgevallen Cillessen sluit duel met Ajax nog niet uit

8 december 2019, 18:22   Bijgewerkt: 8 december 2019, 18:28

Jasper Cillessen hoopt dinsdagavond gewoon aan de aftrap te verschijnen in het Champions League-duel tegen Ajax. De doelman moest zich zaterdagavond in het duel met Levante al binnen het half uur laten vervangen met een kuitblessure. Maandag maakt hij een MRI-scan en hoopt hij meer duidelijkheid te krijgen over de ernst van de kwetsuur.

Dat meldt de NOS. De Oranje-international raakte zaterdagavond in de wedstrijd tegen Levante geblesseerd en moest zich bij een 2-0 achterstand laten wisselen. Aankomende maandag hoopt de keeper een inschatting te kunnen maken over zijn inzetbaarheid in de wedstrijd tegen zijn voormalig werkgever. Mocht hij niet fit aan de aftrap kunnen verschijnen, dan is Jaume Domènech waarschijnlijk zijn vervanger.

Ajax en Valencia strijden dinsdagavond om een plek bij de eerste twee in Groep H van de Champions League. De Amsterdammers hebben genoeg aan een gelijkspel, terwijl Valencia eigenlijk moet winnen – ervan uitgaand dat concurrent Chelsea thuis wint van Lille – om nog door te gaan naar de volgende ronde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen