Anderlecht doelpuntloos gelijk, Klaassen pijnlijk onderuit

8 december 2019, 19:58   Bijgewerkt: 8 december 2019, 21:57

Anderlecht heeft zondagavond in eigen huis opnieuw een domper moeten incasseren. Het elftal kwam zonder de geblesseerde Vincent Kompany niet tot scoren in de Jupiler Pro League tegen Sporting Charleroi, waardoor het opnieuw de concurrentie ziet uitlopen in de strijd om de play-offs.

Michel Vlap was de enige invaller aan de kant van Anderlecht: de Nederlandse middenvelder begon op de bank en kreeg vlak voor tijd op de plek van Francis Amuzu de kans om Anderlecht alsnog de zege te bezorgen. In de kleine negentig minuten daarvoor was Anderlecht wel gevaarlijk geweest, maar had het niet gescoord.

Derrick Luckassen – hij stond opnieuw aan de aftrap - had bijvoorbeeld de paal geraakt, terwijl een inzet van kemar Roofe werd gestopt door de keeper van Charleroi. Desondanks was van een enorm overwicht voor de thuisploeg geen sprake, waardoor Anderlecht, dat ook na de invalbeurt van Vlap geen doel meer trof, na de remise ook niet echt kan klagen over het teleurstellende resultaat.

Werder Bremen – Paderborn 0-1

Het teleurstellende seizoen van Werder Bremen kreeg eveneens een vervolg zondagavond. In eigen huis was de ploeg met Davy Klaassen negentig minuten op het veld niet bij machte om een doelpunt te maken tegen hekkensluiter Paderborn. De gepromoveerde ploeg sloeg wél in de allerlaatste secondes toe: invaller Sven Michel bezorgde de gasten de tweede zege van het seizoen, waardoor het bovendien de laatste plaats verlaat. Voor Werder Bremen is met het verlies de zege van vorige week op VfL Wolfsburg weer tenietgedaan en is het elftal nog altijd niet uit de degradatiezorgen.

Overige uitslag:

Samporia – Parma 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen