Balotelli na heldenrol niet bezig met vertrek bij Brescia

8 december 2019, 21:27

Mario Balotelli leek keihard op weg naar de uitgang, maar was zondag opeens weer de grote man bij Brescia. Na de trainerswissel bij de laagvlieger in de Serie A was hij weer in genade aangekomen en besliste hij de degradatiekraker tegen SPAL hoogstpersoonlijk (0-1). "Ik wil Brescia redden van degradatie."

Dat zei hij in de Italiaanse pers na zijn winnende goal, waardoor Brescia voorlopig hekkensluiter af is. Vorige week nog liet de voorzitter van de Serie A-club weten dat Balotelli in de winterstop transfervrij mag vertrekken, maar nadat Eugenio Corini terug werd gehaald na drie (!) wedstrijden, kwam ook de door Fabio Grosso weggestuurde Balotelli weer terug in de basis van Brescia.

Lees ook: Balotelli mag in winterstop transfervrij weg bij Brescia

"Ik draag dit doelpunt op aan mijn kinderen, mijn vijftigste goal in de Serie A", aldus Super Mario. "Het was zwaar, maar we moesten doorbijten. Ons geduld werd beloond met de winnende goal. Hopelijk gaat er nu meer in ons voordeel uitpakken, want het is wel zaak om punten te pakken."

De aanvaller kwam in augustus transfervrij terecht bij de nummer negentien van de Serie A en van voorzitter Massimo Cellino mocht hij in de winterstop opnieuw transfervrij vertrekken naar een andere club. "Zijn spel is niet gemaakt voor degradatievoetbal", zei de preses afgelopen week. Toch lijkt een vertrek van Balotelli niet aan de orde momenteel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen