Gisteren gemist: Leicester blijft winnen, Eredivisie saai en Sevilla

9 december 2019, 00:30   Bijgewerkt: 8 december 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 8 december.

Leicester City sterker op plek twee, Vardy blijft maar scoren

Leicester City heeft de tweede plaats in de Premier League steviger in handen gekregen zondagmiddag. De ploeg profiteerde volop van de nederlaag van Manchester City door op bezoek bij Aston Villa ruim te winnen (1-4). Opnieuw was er een hoofdrol voor aanvaller Jamie Vardy, die tweemaal scoorde en op gelijke hoogte kwam met Ruud van Nistelrooy.

Sevilla komt zonder De Jong niet verder dan gelijkspel

Sevilla heeft op bezoek bij Osasuna averij opgelopen in de strijd om de bovenste plekken van de Primera Division. De ploeg kwam in een intense wedstrijd nog wel op voorsprong, maar zag de thuisploeg voor rust nog langszij komen. Door het gelijke spel is het gat met koplopers Real Madrid en Barcelona nu drie punten. Luuk de Jong bleef de hele wedstrijd op de bank.

Feyenoord gelijk, Heerenveen en Utrecht winnen

In een bij vlagen zeer slechte wedstrijd hebben Vitesse en Feyenoord met 0-0 gelijkgespeeld. Beide teams kregen wel mogelijkheden, maar de scherpte in de afronding ontbrak. Heerenveen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360310/heerenveen-wint-bij-rkc-en-rukt-op-naar-de-vijfde-plaats/,_blank,won] bij RKC en klimt daardoor naar plek vijf. FC Utrecht [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360309/fc-utrecht-drukt-sluimerende-crisis-de-kop-in-dankzij-ramselaar/,_blank,won] op bezoek bij FC Groningen en pakte daarme weer eens drie punten na drie nederlagen op een rij. Sparta en Heracles speelden [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360318/sparta-en-heracles-almelo-imponeren-en-winnen-beide-niet/,_blank,gelijk] tegen elkaar op Het Kasteel, maar daar was ook alles mee gezegd: 0-0. 

Feyenoord-supporters mogelijk voor niks naar Porto

Ruim tweeduizend Feyenoord-supporters dreigen hun geld en ticket kwijt te raken voor het Europa League-duel met FC Porto. De UEFA bestrafte de Rotterdamse club met een uitwedstrijd zonder publiek na het afsteken van vuurwerk in het uitvak van Young Boys. Ook wordt er in Porto geen andere locatie geregeld waar de supporters van Feyenoord de wedstrijd zouden kunnen kijken.

Dessers over Cagliari: "Hoop het seizoen hier af te maken"

Cyriel Dessers is momenteel op geen enkele manier bezig met de vermeende interesse van Cagliari. De topscorer van de Eredivisie zou in de belangstelling staan van de Serie A-club, maar voelt voorlopig nog niks voor een transfer. "Ik hoop het seizoen af te maken bij Heracles Almelo."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen