AC Milan moeizaam langs Nederlandse enclave van Bologna

8 december 2019, 22:38   Bijgewerkt: 8 december 2019, 23:12

AC Milan heeft de Nederlandse enclave van Bologna zondagavond met de nodige moeite verslagen. De ploeg van Stefano Pioli was sterker dan de thuisploeg, waar Stefano Denswil wel betrokken was bij een van de doelpunten van Bologna (2-3). Jerdy Schouten stond ook aan de aftrap, maar werd in de pauze gewisseld door Sinisa Mihajlovic.

De zieke oefenmeester, die voorafgaand aan het duel een groot applaus kreeg van het thuispubliek omdat hij zijn rentree maakte op de bank, moest ingrijpen na een matige eerste helft. Zijn ploeg kon het gebaar van de thuisfans namelijk geen kracht bijzetten door de prestaties op het veld, want na een half uur stond het 0-2 voor AC Milan. Krzysztof Piatek opende de score vanaf elf meter, gevolgd door een knap doelpunt van Theo Hernández, die na een mooie pass van Suso van dichtbij opdook voor keeper Lukasz Skorupski.

De verdediger van AC Milan kwam vijf minuten voor de thee opnieuw op het formulier, maar ditmaal met een eigen doelpunt. Een hoekschop kwam in de buurt van Denswil, maar de verdediger bukte, waarna de bal via Hernández achter Gianluigi Donarumma vloog. Direct na de pauze leek Giacomo Bonaventura het duel alsnog te beslissen door een afvallende bal raak te schieten, maar een kleine tien minuten voor het einde werd het alsnog spannend.

Na ingrijpen van de VAR kreeg Bologna namelijk een strafschop, die werd benut door Nicola Sansone, waardoor het in de eindfase enorm spannend werd. Maar de eerste keer dit Serie A-seizoen dat Milan meer dan twee goals maakte in één wedstrijd werd uiteindelijk beloond met een zege op Bolgona, waardoor het in het linkerrijtje terechtkomt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen